ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ

Ένα εµβληµατικό προϊόν της ελληνικής κουζίνας, ο παραδοσιακός τραχανάς, σε 11 διαφορετικές παραλλαγές. Ο τραχανάς της Αγροζύµης, παράγεται από εκλεκτό σιτάρι ή αλεύρι, ζυµώνεται µε φρέσκο αγελαδινό γάλα ή φρέσκο γιαούρτι, εµπλουτίζεται µε λαχανικά και µυρωδικά, αποξηραίνεται σε φυσικές συνθήκες και µετατρέπει µία παραδοσιακή γεύση σε σύγχρονη γευστική απόλαυση και αφορµή για δεκάδες γαστρονοµικές δηµιουργίες. Απολαύστε τον ως απλή ζεστή σούπα, ως σούπα βελουτέ, ως γκουρµέ τραχανότο, ή αντικαταστήστε το ρύζι με τραχανά σε δεκάδες μεσογειακές συνταγές .

Ο γλυκός σταρένιος τραχανάς της Αγροζύμης, γίνεται από αποφλοιωμένο σκληρό σιτάρι, ψιλοαλεσμένο σε πετρόμυλο

Ο ξινός σταρένιος τραχανάς της Αγροζύμης, γίνεται από σκληρό σιτάρι, χοντροαλεσμένο σε πετρόμυλο. Οι χρυσαφένιοι κόκκοι του

Ο Κλασικός τραχανάς, ιδανικός για βελουτέ χειμωνιάτικες σούπες. Αλεύρι σκληρού σίτου από επιλεγμένα σιτάρια,

 

 Ο Κλασικός χειροποίητος τραχανάς που κρύβει μέσα του όλη τη γεύση της παράδοσης. Αλεύρι σκληρού σίτου από επιλεγμένα

Ο κλασικός τραχανάς με την μοναδική νοστιμιά του φρέσκου γιαουρτιού. Αλεύρι μαλακού σίτου από επιλεγμένα σιτάρια,

 

Η γεύση της παράδοσης αναβιώνει μέσα σ’ ένα πιάτο. Αλεύρι μαλακού σίτου από επιλεγμένα σιτάρια, ζυμώνεται με φρέσκο

Μπορεί ο τραχανάς να είναι τόσο γκουρμέ; Στην Αγροζύμη απαντάμε,ναι! ζυμώνουμε αλεύρι σκληρού σίτου με νωπή κόκκινη

Για όσους νηστεύουν ή για τους φανατικούς χορτοφάγους που αναζητούν μία έντονη γεύση. Αλεύρι σκληρού σίτου ζυμώνεται με νερό,

Όλες οι πολύτιμες φυτικές ίνες του εκλεκτού σταριού «αγκαλιά»με τις βιταμίνες των λαχανικών. Τραχανάς ολικής άλεσης με λαχανικά, της Αγροζύμης.

Στα εύπορα αστικά σπίτια της Κωνσταντινούπολης, ακόμη και ο τραχανάς έπρεπε να κρύβει μία ποικιλία από γεύσεις και αρώματα.

Ένα προϊόν που συνδυάζει τον κλασικό τραχανά με τη βαθιά γήινη γεύση των μανιταριών πορτσίνι και την ιδιαιτερότητα του Κρόκου Κοζάνης.