ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΑΥΓΑ & ΓΑΛΑ

Σιτάρι, γάλα και αυγό. Τρία πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, βασικά προϊόντα στο μεσογειακό κελάρι, εδώ και αιώνες. Στην Αγροζύμη συνεχίζουμε την παράδοση και παίρνουμε αλεσμένο σιμιγδάλι από την καρδιά του σιταριού, φρέσκα παστεριωμένα αυγά και φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, από αυστηρά επιλεγμένες φάρμες, και δημιουργούμε προϊόντα πλούσια σε πρωτεΐνες και νοστιμιά. Χωρίς προσθήκη αλατιού και αποξηραμένα σε φυσικές συνθήκες, με αργή ξήρανση, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα τα θρεπτικά τους συστατικά και η έντονη γεύση τους. Ένας δυνατός συνδυασμός για πιάτα γεμάτα απόλαυση και γεύση.

Χυλοπίτες. Μία λέξη που κουβαλάει μνήμες αιώνων.Μυρωδιά ολόφρεσκου ζυμαρικού που στεγνώνει κατακαλόκαιρο, πάνω

Μικρά τετραγωνάκια πεντανόστιμης ζύμης, ιδανικά για να βράσουν μέσα σε σάλτσα, να μπούνε στη γάστρα με λίγο εκλεκτό

 Ένα ακόμη εκλεκτό, παραδοσιακό ζυμαρικό. Συνδέεται κυρίως με τους Έλληνες της Ανατολής. Πόντιοι, Μικρασιάτες και Καπαδόκες

Ιταλικό όνομα, ελληνική νοστιμιά! Ελληνικό σιμιγδάλι από την καρδιά του σιταριού, φρέσκα παστεριωμένα αυγά και φρέσκο παστεριωμένο

Παραδοσιακή και πρωτότυπη ταυτόχρονα. Ένα ζυμαρικό από τη γαστρονομική παράδοση των Ποντίων, με σχήμα

Παραδοσιακή και πρωτότυπη ταυτόχρονα. Ένα ζυμαρικό από τη γαστρονομική παράδοση των Ποντίων, με σχήμα

Είναι κλασικό, αγαπημένο, πεντανόστιμο.Το κοφτό μακαρονάκι της Αγροζύμης φτιαγμένο από εξαιρετικό

Ανήκει στη μεγάλη κατηγορία των ανατολίτικων ζυμαρικών, τα οποία βράζουν σε λίγο, μετρημένο νερό, δεν στραγγίζονται

 

Κλασικό μεν, ανατρεπτικό δε!Πεντανόστιμο και αγαπημένο, το κριθαράκι της Αγροζύμης τρυπώνει σε δεκάδες