ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ

Ένα εµβληµατικό προϊόν της ελληνικής κουζίνας, ο παραδοσιακός τραχανάς, σε 11 διαφορετικές παραλλαγές. Ο τραχανάς της Αγροζύµης, παράγεται από εκλεκτό σιτάρι ή αλεύρι, ζυµώνεται µε φρέσκο αγελαδινό γάλα ή φρέσκο γιαούρτι, εµπλουτίζεται µε λαχανικά και µυρωδικά, αποξηραίνεται σε φυσικές συνθήκες και µετατρέπει µία παραδοσιακή γεύση σε σύγχρονη γευστική απόλαυση και αφορµή για δεκάδες γαστρονοµικές δηµιουργίες. Απολαύστε τον ως απλή ζεστή σούπα, ως σούπα βελουτέ, ως γκουρµέ τραχανότο, ή αντικαταστήστε το ρύζι με τραχανά σε δεκάδες μεσογειακές συνταγές .

Μπορεί ο τραχανάς να είναι τόσο γκουρμέ; Στην Αγροζύμη απαντάμε,ναι! Ζυμώνουμε αλεύρι σκληρού σίτου με νωπή κόκκινη κολοκύθα, ντομάτα, κρεμμύδι και κόκκινο πιπέρι. Αυτό το μοναδικό μείγμα το τρίβουμε στο κόσκινο και το αποξηραίνουμε προσεκτικά. Φτιάξτε πεντανόστιμες σούπες χωρίς να προσθέσετε επιπλέον υλικά και απολαύστε πλήρη γευστικά πιάτα, έτοιμα σε λίγα λεπτά. Μετατρέψτε την γαλλική κρεμμυδόσουπα σε τραχανόσουπα και σερβίρετέ την ως πρώτο πιάτο σ’ ένα επίσημο γεύμα.

 

Συνταγή

Χρόνος βρασμού: 8 λεπτά
Συστατικά: Αλεύρι σκληρού σίτου, πατάτα, κόκκινη κολοκύθα,προζύμι, ντομάτα, κρεμμύδι, κόκκινο πιπέρι
Συσκευασία: Σε σακουλάκια του 0.5kg