ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ

Ένα εµβληµατικό προϊόν της ελληνικής κουζίνας, ο παραδοσιακός τραχανάς, σε 11 διαφορετικές παραλλαγές. Ο τραχανάς της Αγροζύµης, παράγεται από εκλεκτό σιτάρι ή αλεύρι, ζυµώνεται µε φρέσκο αγελαδινό γάλα ή φρέσκο γιαούρτι, εµπλουτίζεται µε λαχανικά και µυρωδικά, αποξηραίνεται σε φυσικές συνθήκες και µετατρέπει µία παραδοσιακή γεύση σε σύγχρονη γευστική απόλαυση και αφορµή για δεκάδες γαστρονοµικές δηµιουργίες. Απολαύστε τον ως απλή ζεστή σούπα, ως σούπα βελουτέ, ως γκουρµέ τραχανότο, ή αντικαταστήστε το ρύζι με τραχανά σε δεκάδες μεσογειακές συνταγές .

Ο κλασικός τραχανάς με την μοναδική νοστιμιά του φρέσκου γιαουρτιού. Αλεύρι μαλακού σίτου από επιλεγμένα σιτάρια, ζυμώνεται με φρέσκο αγελαδινό γιαούρτι, το οποίο χαρίζει στον τραχανά τη χαρακτηριστική υπόξινη γεύση του και στη συνέχεια αποξηραίνεται σε φυσικές συνθήκες. Ιδανικός για να απολαύσετε κλασικές τραχανόσουπες, προσθέτοντας λίγο προσούτο, ή κύβους φέτας.

 

Συνταγή

Χρόνος βρασμού: 12 λεπτά
Συστατικά: Αλεύρι σκληρού σίτου, γιαούρτι (φρέσκο παστεριωμένο γάλα αγελαδινό πλήρες, καλλιέργεια γιαουρτιού).
Συσκευασία: Σε σακουλάκια του 0.5kg.