ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ

Ένα εµβληµατικό προϊόν της ελληνικής κουζίνας, ο παραδοσιακός τραχανάς, σε 11 διαφορετικές παραλλαγές. Ο τραχανάς της Αγροζύµης, παράγεται από εκλεκτό σιτάρι ή αλεύρι, ζυµώνεται µε φρέσκο αγελαδινό γάλα ή φρέσκο γιαούρτι, εµπλουτίζεται µε λαχανικά και µυρωδικά, αποξηραίνεται σε φυσικές συνθήκες και µετατρέπει µία παραδοσιακή γεύση σε σύγχρονη γευστική απόλαυση και αφορµή για δεκάδες γαστρονοµικές δηµιουργίες. Απολαύστε τον ως απλή ζεστή σούπα, ως σούπα βελουτέ, ως γκουρµέ τραχανότο, ή αντικαταστήστε το ρύζι με τραχανά σε δεκάδες μεσογειακές συνταγές .

Ένα προϊόν που συνδυάζει τον κλασικό τραχανά με τη βαθιά γήινη γεύση των μανιταριών πορτσίνι και την ιδιαιτερότητα του Κρόκου Κοζάνης. Αλεύρι σκληρού σίτου ζυμώνεται με νερό, μαύρο πιπέρι και κρόκο Κοζάνης. Στη συνέχεια αποξηραίνεται σε φυσικές συνθήκες και προστίθενται αποξηραμένα ελληνικά μανιτάρια πορτσίνι, αποξηραμένος μαϊντανός και ελάχιστη πατάτα.Έτσι η μανιταρόσουπα της Αγροζύμης περιέχει όλα τα υλικά,για να ετοιμάσετε σε λίγα λεπτά μία υπέροχη ζεστή σούπα. Αν την αλέσετε στο μπλέντερ, έχετε μία εντυπωσιακή βελουτέ μανιταρόσουπα.

 

Συνταγή

Χρόνος βρασμού: 7 λεπτά
Συστατικά: Αλεύρι σκληρού σίτου, αφυδατωμένο μανιτάρι 3%, αφυδατωμένη πατάτα, αφυδατωμένος μαϊντανός, κρόκος,μαύρο πιπέρι
Συσκευασία: Σε σακουλάκια του 0.5kg.