ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ,ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥΠΙΑΣ & ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ

Ζυμαρικά με λαχανικά, μελάνι σουπιάς και καυτερή πιπεριά. Γιορτή χρωμάτων για όσους αγαπούν την ποικιλία! Στο εξαιρετικό σιμιγδάλι από την καρδιά του σιταριού, προσθέσαμε λαχανικά και μελάνι σουπιάς και δημιουργήσαμε μία γκάμα προϊόντων με εντυπωσιακά χρώματα και γευστική ένταση. • Πράσινο από το σπανάκι • Ροζ από το παντζάρι • Κόκκινο από το κόκκινο πιπέρι • Μαύρο από το µελάνι σουπιάς Η βαθιά γεύση του δημητριακού, ισορροπεί με τη φρεσκάδα των λαχανικών και την ένταση από το κόκκινο πιπέρι και το μελάνι σουπιάς. Για όσους, εκτός από χρώμα, αγαπούν και την ένταση της καυτερής γεύσης, φτιάξαμε λιγκουίνι και πένες με καυτερή πιπεριά για πιπεράτα αποτελέσματα! Η αργή ξήρανση σε φυσικές συνθήκες, ολοκληρώνει την διαδικασία και χαρίζει ζυμαρικά για πραγματικούς γευσιγνώστες.

 Γοητευτικές και γευστικές μαύρες πέρλες . Ανήκει στη μεγάλη κατηγορία των ανατολίτικων ζυμαρικών, τα οποία βράζουν σε λίγο, μετρημένο νερό, δεν στραγγίζονται και σερβίρονται με το ζουμί τους. Έχει τις ρίζες του σε αυλές της Μεσογείου, όπου γυναίκες, με άπειρη υπομονή, έπλαθαν με το χέρι τους μικρούς σβόλους από ζυμάρι και τους έβραζαν σε λίγο νερό. Σ’ αυτό το χιλιόχρονο ζυμαρικό κρατήσαμε τον χειροποίητο τρόπο παρασκευής του και προσθέσαμε εκλεκτό παστεριωμένο μελάνι σουπιάς και δημιουργήσαμε γευστικές μαύρες πέρλες, που μετατρέπουν το πιο απλό γεύμα σε γιορτή ομορφιάς και γεύσης. Το χειροποίητο κους-κους με μελάνι σουπιάς της Αγροζύμης είναι ιδανικό για να συνοδεύσει ψάρια και θαλασσινά, να δημιουργήσει έντονες χρωματικές αντιθέσεις αν παντρευτεί με λαχταριστό στραγγιστό γιαούρτι ή να χαρίσει «σώμα» και γευστική ένταση σε μία σαλάτα.

 

Συνταγή

Χρόνος βρασμού: 12 λεπτά
Συστατικά: Αλεύρι σκληρού σίτου, παστεριωμένο μελάνι σουπιάς 1%.
Συσκευασία: Σε σακουλάκια του 0.5kg.